Visitationshandskar

Visitationshandskar

Vi kan erbjuda ett komplett utbud av skyddshandskar som är lämpliga vid visitationer efter farliga objekt som knivar och andra vassa objekt.

Visitationshandske Search
Visitationshandske Search

Guardior Sweden kniv och skärskyddshandske modell Search med Dyneema™ som effektivt skärskydd. Perfekt för visitationer där starkt skärskydd behövs, extra lämplig för utomhus arbete.

Handsken är en utmärkt tjänste och visitationshandske och sitter fast och skönt på handen. Perfekt för det dagliga arbetet och visitationer och genomsökningar. Fodrad med Dyneema som även värmer skönt när kallt (dock utan att bli för varmt på sommaren). Dyneema kyls inte ner lika fort som andra skärskyddande material i handskar.

Bekväm elastisk handledslängd med resårband vid handleden gör att handsken sitter fast på handen.

Guardior Sweden knivhandsken är konstruerad av läder i hög kvalitet som behandlats med vattenavstötande medel, och har fodrats med Dyneema, världens starkast fiber som bland annat också används i knivvästar och skottsäkravästar.

Dyneeema snittskyddet i handsken är 19 gånger mer motståndskraftigt mot skärskador än läder. Betydligt starkare än Kevlar som är endast 13 gånger starkare än läder avseende skärmotstånd.

Testad och godkänd enlig EN388 (Europa Standard), CE certifierad kvalitet.

En snygg och diskret skyddshandske som passar entrévärdar, ordningsvakter, poliser, väktare mm.